Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı, kentte yaşayan ev kadınlarına yönelik bir etkinlik düzenliyor

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Parti, Afyonlu ev kadınlarını birlikte geleceği şekillendirmeye davet ediyor. Gelecek Partisi'nin kadın politikaları hakkında bilgi veren etkinlikte, kadınların şehrin ve ülkenin gelişimine katkı sağlayacak fikir ve önerileri alınacak.

Etkinliğin duyurusunu yapan Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, AKP iktidarının ev kadınlarını görmezden geldiğini ve emeklilik gibi haklarını gasp ettiğini söyledi. Gelecek Partisi'nin ev kadınlarının haklarını savunacağını ve onlara daha iyi bir yaşam sunacağını belirtti.

Geçmişte verdiği sözleri tutmuş olan Gelecek Partisi'nin lideri Ahmet Davutoğlu, kadınların emeklilikleri ve gelecekleri konusunda taahhütlerde bulunuyor.

 Parti, sadece söz vermekle kalmayıp, Afyonlu kadınların gerçek emekliliğini sağlamak için gerekli adımları atacaklarını açıklıyor.

Bu amaç doğrultusunda, tüm Afyonlu kadınlar Gelecek Partisi çatısı altında birleşmeye davet ediliyor.

 Açıklamada, Afyon'un çilekeş annelerine seslenilerek, beraber bu memleket için çalışma ve değişim yaratma çağrısında bulunuluyor.