-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’in 8. haftasında Alaplı Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı. Maç, Eskişehirspor'un sahasında oynandı. 39. dakikada Eskişehirspor'un Ercan Kuruçay'ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın hakemleri ise Burak Akyel, Cihat Sevi ve Hakan Özler'di.

Eskişehirspor takımı, maça İhsan Turgut Kirveli, Hayrettin Cengiz, Erdin Üzer, Arda Kartal, Kaan Dorak, Serdar Sudun, Kerem Eyyılmaz, Sezer Akyüz, Barış Memiş, Sergen Şakirler ve Ercan Kuruçay ile çıktı. Alaplı Belediyespor ise Erhan Kırcı, Cömert Kandemir, Erol Hakan Sepil, Enes Çiçek, Abdullah Kasap, Buğrahan Telli, Emirhan Özmert, İsmail Yılmaz, Kaan Akar, Salim Uzun ve Ferhat Gerger kadrosuyla sahaya çıktı.

Eskişehirspor'un golcü oyuncusu Ercan Kuruçay, maçın 39. dakikasında attığı golle takımına galibiyeti getirdi. Maç boyunca iki takımdan da sarı kartlar gösterildi. Eskişehirsporlu futbolcular Serdar Sudun, Ercan Kuruçay, Kerem Eryılmaz, İsmail Palta, Hakan Aydemir ve İhsan Turgut Kirveli sarı kart gören oyuncular oldu. Alaplı Belediyespor'dan ise Enes Çiçek ve Abdullah Kasap sarı kart gören isimler oldu.

#Eskişehirspor #AlaplıBelediyespor #BölgeselAmatörLig #Futbol #Maç #Galibiyet