-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tepebaşı Belediyesi, NEGENTRA Yazılım ve Türkiye Bilişim Derneği iş birliğinde düzenlenen 'Tepebaşı Game Jam' etkinliği, Eskişehirli gençlere yazılım ve spor alanlarında kendilerini geliştirme fırsatı sunuyor. 16 yaş ve üzeri 40 katılımcının yer aldığı etkinlik, Melih Savaş Yaşam Köyü'nde Cuma günü başladı ve 48 saat boyunca devam etti. Katılımcılara eğitim verilerek, kurallar ve projelerin belirlenmesi konusunda bilgilendirme yapıldı. Ardından katılımcılar gruplar halinde çalışmalarına başladı.

7 takımın 48 saat boyunca yoğun bir şekilde çalışarak yazılım veya oyun geliştirdiği etkinlik, İPGPT takımının Kendo adlı oyunuyla birincilik elde etmesiyle sonuçlandı. Değerlendirme kurulunda yer alan Bilişim Derneği Başkan Yardımcısı Murat Osman Kandır, NEGENTRA Yazılım Yetkilisi Hüseyin Emre Can ve Tepebaşı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yunus Özkan, takımların çalışmalarını değerlendirdi. Etkinlik sonunda tüm katılımcılara katılım belgesi verildi ve Tepebaşı Belediyesi, NEGENTRA Yazılım ve Türkiye Bilişim Derneği'ne teşekkürler sunuldu.