-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir-Afyonkarahisar karayolunda meydana gelen trafik kazasında tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Maalesef bu korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
Kazanın Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun 75. kilometresinde gerçekleştiği belirtildi. Edinilen bilgilere göre, Murat Parla (38) isimli kamyonet sürücüsü ile Rıdvan K. (37) isimli tır şoförünün araçları kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsü Murat Parla ve yanında bulunan Şükrü Kaplan'ın (45) hayatını kaybettiğini tespit etti. Tır sürücüsü Rıdvan K. ve yolcu Salih K. ise yaralı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kazayla ilgili olarak inceleme başlattı. Kazada hayatını kaybeden Murat Parla ve Şükrü Kaplan'ın cenazeleri ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.