-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Bilecik'te "Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi" kapsamında Pazaryeri İlkokulu öğrencileri kentteki tarihi yerleri gezdi.
BİL-EN tarafından başlatılan "Tarihimizi Gezerek Yaşayarak Öğreniyorum Projesi" ile Pazaryeri okullarının 4, 5 ve 10. sınıf öğrencileri, gruplar halinde her hafta cuma günü kent merkezi ve Söğüt ilçesindeki tarihi yerleri ziyaret ediyor. Bu proje ile öğrencilerin tarih bilgileri ve milli bilinçleri geliştirilmeyi amaçlanıyor.
Son olarak Pazaryeri İlkokulu öğrencileri, Şehir Müzesi, Şeyh Edebali Türbesi, Dursun Fakıh Türbesi, Kuyulu Mescit ve Ertuğrul Gazi Türbelerini ziyaret etti. Bu ziyaretler sayesinde öğrenciler, tarihi büyüklerinin geçmişte yaptıkları çalışmalar ve katkıları hakkında bilgi sahibi oldular. Projeye destek veren Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, ulaşımda destek veren Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve öğrencilere yemek ikramında bulunan Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım'a teşekkür edildi.