-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Filistin'e ve Filistinli öğrencilere destek sağlamak amacıyla bir hayır panayırı düzenledi. Panayır, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı'nda gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi öğrencileri ve personeli tarafından hazırlanan yiyeceklerin satışı yapıldı. Panayırdan elde edilen gelir ise, Anadolu Üniversitesi'nde eğitim gören Filistinli öğrencilere burs olarak verilecek.
Etkinliğe Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, Filistin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murad Elmuhandis, Türkiye Diyanet Vakfı Kültür Sanat Koordinatörü Emine Ayçiçek ve Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen gibi birçok isim katıldı.
27 yaşındaki Filistinli öğrenci Asmaa Abushalhoub, hayır panayırında kendi ülkesine destek olmak amacıyla Filistin'e özgü bir kurabiye hazırladığını belirtti. Abushalhoub, ailesinin Gazze'de yaşadığını ve iletişim kurmanın zor olduğunu ifade etti. Panayırın düzenlenmesinden dolayı Anadolu Üniversitesi'ne teşekkür etti.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, hayır panayırının amacının Eskişehir'de eğitim gören Filistinli öğrencilere ve ailelerine destek olmak olduğunu söyledi. Organizasyonun Anadolu Üniversitesi topluluğu, sivil toplum kuruluşları ve işletmeciler tarafından desteklendiğini belirtti. Erdal, umutlarının barışa ulaşmak olduğunu ve bu tür etkinliklerle Filistin halkına destek verdiklerini vurguladı.
#AnadoluÜniversitesi #Filistin #HayırPanayırı #Eğitim #Destek