-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de gece saatlerinde bir büfenin önüne el ele tutuşarak gelen 2 çiftin, kilitli olan dolabı açarak içecek çalma anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızlık, gece saat 3 sıralarında Tepebaşı ilçesi Çamlıca Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı'nda meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, Baksan Sanayi Sitesi'nde bulunan bir büfenin önünden geçen ve el ele tutuşan çiftlerden oluşan toplam 4 şahit, işletme önündeki içecek dolabını görüyor ve o tarafa yöneliyor.
Şahıslardan biri dolabın kilitli olan kapağını açmaya çalışırken, diğer 3 kişi ise arkadaşlarına yardım etmek için büfenin önüne gidiyor. Sonunda kapağı açan şahıslar, dolaptan içecekleri çalıyor. Ardından çiftler, birkaç tane daha içecek alarak olay yerinden uzaklaşıyor. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan hırsızlık görüntüleri, şahısların rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor.
#Eskişehir #hırsızlık #güvenlikkamerası #büfe #çalma