-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de son iki gündür devam eden zorlu hava şartlarına rağmen birçok esnaf, geçimlerini sağlamak için çalışmaya devam etti. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Hava Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin tahminlerine göre, Eskişehir'de yağmur yağışı bekleniyordu. Gerçekten de son 2 günde şehir genelinde yoğun bir yağmur yağdı. Bu yağmurlardan dolayı birçok seyyar esnafın işleri durma noktasına gelirken, bazı seyyar satıcılar ve kağıt toplayıcıları ise dikkatleri üzerlerine çekti. Hatta, yoğun yağmur altında dahi çalışmalarını sürdüren seyyar satıcı ve kağıt işçileri, halkın takdirini kazandı.
Vatandaşlar ise Meteoroloji'nin uyarılarını dikkate alarak tedbirli bir şekilde dışarı çıktılar. Yağmur altında yürürken şemsiyelerini kullanarak kendilerini korudular. Bazı vatandaşların ise yağmurdan korunmak için bina altlarına sığındığı görüldü. Vatandaşlar, yağmurlu havalara karşı tedbirli olmanın önemini bir kez daha anladılar.