-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Bilecik'te hatıra ormanı oluşturdu. OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, şirketin Bilecik'i 2017 yılından beri hizmet verdiğini ve bu süreçte yaklaşık 3 bin 500 fidan dikimi gerçekleştirdiğini belirtti. Yalçın, "OEDAŞ Hatıra Ormanı'nı Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında kurmak bizim için özel bir anlam taşıyor. Çünkü ikinci yüzyıla bırakabileceğimiz en değerli miraslardan biri, geleceğe nefes olan ormanlarımızdır." dedi.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde hizmet veren OEDAŞ, ağaçlandırma çalışmalarıyla iklim değişikliğine ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmaya katkı sağlıyor. OEDAŞ, 2017 yılından bu yana 3 bin 500 fidanı toprakla buluşturdu ve bu kez Bilecik'te hatıra ormanı oluşturdu.

Bilecik Dereşemsettin Köyü Uluyol mevkiindeki OEDAŞ Hatıra Ormanı'na ilk fidanlar, İl Müdürü Hacı Kadir Aykut ve diğer OEDAŞ çalışanları tarafından dikildi. Aykut, önümüzdeki dönemlerde hatıra ormanını genişleteceklerini belirtti ve şu anda 150 çam fidanının dikildiğini söyledi.

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, şirketin çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik konularında büyük önem verdiğini vurguladı. Yalçın, "Yaptığımız çalışmalarla sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlıyoruz. Bu zamana kadar binlerce fidan diktik, şimdi ise OEDAŞ Hatıra Ormanı'nı oluşturmanın gururunu yaşıyoruz. İkinci yüzyıla bırakabileceğimiz en değerli miras olan ormanları geleceğe nefes olacak şekilde inşa etmek bizim için çok önemli." dedi. Yalçın ayrıca dijitalleşme projeleriyle kağıt kullanımını azaltarak her yıl onlarca ağacın kesilmesini önlediklerini belirtti.

#OEDAŞ #Bilecik #HatıraOrmanı #ÇevreKoruma #Sürdürülebilirlik