-

Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, halkın talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Herhangi bir aracıya ihtiyaç duymadan doğrudan vatandaşlarla iletişim kurma fırsatı bulan Koyuncu, problemleri çözmek için vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor. Vatandaş ziyaretleri sayesinde belediye başkanı, toplumun gerçek sorunlarını daha iyi anlayabiliyor ve çözüm noktasında daha etkili adımlar atabiliyor.
Bu bağlamda, vatandaşlar Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ulaşarak sorunlarını ilettiklerinde, hoş bir sohbet ortamında ağırlanıyorlar. Başkan Koyuncu, vatandaşlara misafirperver bir şekilde yaklaşıyor ve onların talep ve önerilerini dikkatle dinliyor. Vatandaşların memnuniyeti ve teşekkürleri, Başkan Koyuncu'ya olan güvenini gösteriyor. Bu sayede belediye başkanı, vatandaşların ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebiliyor ve toplumla daha güçlü bir bağ kuruyor.
Sosyal medya etiketleri: #BelediyeBaşkanı #SorunlarınÇözümü #Vatandaşlarlaİstişare #SerkanKoyuncu #HalklaBuluşmalar #Toplumlaİletişim