-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), üniversite-sanayi iş birliğini geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, ESO ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin öğrenci kulüpleri arasında ortak proje üretme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı, ESO Meclis Salonu'nda ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden 25 farklı öğrenci kulübünün temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmalarında, ESO Genel Sekreteri Günaydın tarafından ESO'nun faaliyetleri ve Eskişehir sanayisinin mevcut durumu hakkında bilgilendirme sunumları yapıldı. Toplantıda, Eskişehir'in kent ve sanayi kültürünün gelişimine katkı sunacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı ve öğrenci kulüplerinde görev alan gençlerin önerileri değerlendirildi. Ortak projelerin hayata geçirilmesi planlandı.
#Eskişehir #sanayi #üniversite #işbirliği #öğrencikulüpleri #proje #toplantı