-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki güvenliği sağlamak amacıyla 7 ayrı bölgede operasyon düzenledi. Maltepe Mahallesi, Alipaşa Mahallesi, Meydan Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi, Vefa Mahallesi ve Eskişehir Çevre Yolu Eski Tekel Binası'nda gerçekleştirilen operasyonda toplamda 467 kişi, 134 araç ve 45 motosiklet sorgulandı ve Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolü yapıldı.

Operasyonların sonucunda bir kişinin üzerinden ruhsatsız bir tabanca bulundu. Ayrıca bir şahsın üzerinde 0.57 gram bonzai, 0.76 gram metanfetamin ve sentetik ecza hap, iki kişinin ve bir evde yapılan aramada ise 1.13 gram bonzai, iki adet payp, bir kova diye tabir edilen düzenek ve 11 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Ayrıca bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca ve 10 adet sentetik ecza hap bulundu.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan kontroller neticesinde, uyuşturucu ve ruhsatsız silahlarla beraber çeşitli suç unsurlarına rastlandı. Bu başarılı operasyonlarda toplamda 467 kişi, 134 araç ve 45 motosiklet kontrol edildi. Emniyet güçleri, Kütahya'nın huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

#Kütahya #EmniyetMüdürlüğü #Operasyon #Uyuşturucu #Silah