-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret Odası, üyelerine Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Paris İklim Anlaşması kapsamında, KOBİ’lerin yeşil dönüşümüne yönelik başlatılan yeni destek programları hakkında bilgilendirme yaptı. KOBİ’lerin çevresel sürdürülebilirliklerini artırmaya ve karbon ayak izlerini azaltmaya yönelik bu önemli adımda, finansal destek ve bilgi kaynaklarına ulaşmaları için gerekli linkler paylaşıldı.

Uygulama süreci ile ilgili detaylı bilgi Afyonkarahisar Ticaret Odası web sayfası olan http://afyonkarahisartso.org.tr üzerinden ve KOSGEB resmi internet adresi üzerinden edinilebilir.

Üyeler, Yeşil Mutabakat çerçevesinde beklenen değişiklikleri yaptıkları takdirde, hem uluslararası piyasalarda rekabetçi olmayı sürdürebilecek hem de çevresel sürdürülebilirliği sağlayarak uzun vadede avantaj kazanacaklardır. Afyonkarahisar Ticaret Odası, bu geçişin KOBİ’ler için sorunsuz ve verimli olmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

#Afyonkarahisar #TicaretOdası #YeşilMutabakat #KOBİ #çevreselSürdürülebilirlik #sürdürülebilirlik #destekProgramı #Avrupa #ParisİklimAnlaşması #finansalDestek #bilgiKaynakları #KOSGEB #rekabet #çevre #sorunsuzGeçiş #verimli #avantaj