-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Meclisteki bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmanın ardından fenalaşarak hayatını kaybetti. Türk siyaset dünyası, beklenmedik vefat haberiyle sarsıldı. Tüm siyasi çevreler, Bitmez'in ölümü karşısında büyük üzüntü yaşadı.

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, bu acı olay üzerine bir taziye mesajı yayınladı. Olgun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hayatını kaybeden Bitmez'in vefatının kendisini ve birçok kişiyi derinden etkilediğini belirterek, merhuma Allah'tan rahmet diledi. Ayrıca, Bitmez'in ailesine, Saadet Partisi camiasına, TBMM'ye ve tüm Türkiye'ye başsağlığı dileklerini iletti. Olgun, paylaşımının sonunda Hasan Bitmez'in mekanının cennet olmasını temenni etti.

Hasan Bitmez'in ani ölümü, Meclis çalışmalarına da gölge düşürdü. Siyasi farklılıkları bir kenara bırakan milletvekilleri, Bitmez'in saygın kişiliği ve siyasetteki olumlu katkılarına vurgu yaparak, kaybettikleri deneyimli politikacı için ortak bir yas tuttu. Meclis'te yapılacak anma töreninin ardından Bitmez'in cenazesi memleketi Kocaeli'ne gönderilecek ve orada defnedilecek.