-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Taşkın Yönetim Planı Tedbirleri ve Farkındalık Toplantısı düzenledi. Başak Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, İl Tarım Orman Müdürlüğü ve birçok kurumun temsilcileri katıldı. Toplantıda, Taşkın Yönetim Planları hakkında bilgi verildi ve Eskişehir ili için yapılan tedbirler değerlendirildi.
Son zamanlarda iklim değişikliğiyle birlikte kent selleri ve taşkınlar artış gösteriyor. Su Yönetimi Genel Müdürlüğü, bu durumun önüne geçmek için taşkın tehlike haritaları ve taşkın risk haritaları ile Taşkın Yönetim Planları hazırlıyor. Ülke genelinde 24 havzada tamamlanan bu planlar, yatırımların daha sağlıklı ve verimli olmasını, ekonomik kayıpların azalmasını ve vatandaşların duyarlılığının artmasını hedefliyor. Bu kapsamda, Eskişehir ili için yapılan tedbirlerin değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi.
#Eskişehir #TaşkınYönetimPlanı #FarkındalıkToplantısı #SuYönetimi