-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi'nde Karabük Gençlik Spor Voleybol Takımı ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmada üstün bir performans sergileyen "Bizim Kızlar", rakibini 3-0 mağlup ederek galibiyet elde etti.
Maç, Karabük Merkez Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Takımların teknik heyetleri ve voleybolseverlerin izlediği mücadelede, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı üstün bir oyun sergiledi. "Bizim Kızlar", setlerdeki skorlarıyla da farkını ortaya koydu. İlk seti 25-11, ikinci seti 25-15 ve üçüncü seti 25-13'lük skorlarla kazanarak maçı 3-0 tamamladı.
Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 2. Ligi'nin 10. Grubunda mücadelesini sürdürüyor. Bir sonraki maçını 24 Aralık 2023 Pazar günü Bozüyük Yeni Kapalı Spor Salonu'nda Zonguldak DSİ ile oynayacak.
#voleybol #kadınvoleybol #BozüyükBelediyesi #yenigalibiyet