-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Belediyesi Voleybol Spor Kulübü, Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig'deki mücadelesinde Zonguldak DSİ'i 3-0 mağlup etti. Zonguldak Site Spor Salonu'nda oynanan maç, 10. Grup 7. hafta mücadelesiydi. Bilecik Belediyesi Voleybol Spor Kulübü, deplasmanda elde ettiği bu galibiyetle puanını 18'e yükseltti ve ligde 2. sırada yer aldı.
Maça hızlı bir şekilde başlayan Bilecik Belediyesi Voleybol Spor Kulübü, ilk seti 25-4, ikinci seti ise 7-25'lik bir skorla kazandı. Son sette de rakibine üstünlük sağlayan Bilecik ekibi, 7-25'lik skorla maçı tamamladı. Bu galibiyetle birlikte Bilecik Belediyesi Voleybol Spor Kulübü, almış olduğu 6 galibiyetle çıktığı 7 takımlı ligde üst sıralardaki yerini korudu.
Bilecik Belediyesi Voleybol Spor Kulübü'nün bu haftaki maçı ise kendi evinde Düzce Voleybol ile karşılaşacak. Takımın önünde şimdi kendi sahasında oynayacağı bir mücadele bulunuyor. Bu önemli maçtan da galibiyetle ayrılmak isteyen Bilecik Belediyesi Voleybol Spor Kulübü, kadınlar 2. Lig'deki başarılı performansını sürdürmeyi hedefliyor.
#BilecikBelediyesiVoleybol #Voleybol #Maç #Galibiyet #TürkiyeVoleybolKadınlar2Lig