-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da fuhuş olaylarının tespiti ve önlenmesi için yapılan bir operasyonda, kadınları uyuşturucu maddeye bağımlı hale getirerek fuhuş yaptıran 8 şüpheli yakalandı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından 2 aylık bir projeli çalışma sonucunda gerçekleştirilen operasyonda, zor durumda olan kadınların uyuşturucuya alıştırılıp fuhuş yaptırıldığı belirlenen şahıslar gözaltına alındı. Bu şahıslardan 3'ü uyuşturucu ticareti suçundan Narkotik Şube Müdürlüğüne teslim edildi.
Operasyon sırasında şüphelilerin ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramada ise, 48 adet sentetik ecza, 5 adet uyuşturucu madde tüketiminde kullanılan payp, bir miktar kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek ile 42 fişek ve 2 adet motor şase kazınmış motosiklet ele geçirildi. Şahıslar ayrıca resmi belgede sahtecilik ve ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlarından da yargılanacaklar. Operasyon sonucunda 13 mağdur bayan ve 128 bilgi sahibi şahsın ifade işlemleri ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde devam ediyor.
#Kütahya #operasyon #fuhuş #kadınhakları #uyuşturucumadde #emniyet