-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Simav ilçesinde polis tarafından dur ihtarına uymayarak kaçan ve kapan marifetiyle durdurulan bir araçtan yapılan aramada uyuşturucu madde çıktı. Aracı kullanan 3 kişi tutuklandı.
Kütahya Narkotik Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü Tavşanlı ve Simav İlçe Emniyet Müdürlükleri, uyuşturucu madde taşıdığı şüphesiyle takibe aldıkları aracı Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilçe girişinde kapan atarak yakaladı. Araçtan atılan güneş gözlüğünün kılıfı içinde yapılan aramalarda, 11 gram eroin, 1.20 gram afyon sakızı, 11.50 gram metamfetamin, 4 adet sentetik ecza ve 1.1 gram esrar ele geçirildi.
Y.S.G.(39), S.D. (35) ve M.Z. (44) isimli şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.
Polisin çalışmaları sonucunda, Harmancık ilçesinde şüphelilere ait olduğu belirlenen başka bir aracın yerini tespit etti. Bursa Harmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan 1 şüpheli daha Simav ilçesine götürülmek üzere gözaltına alındı.

#Kütahya #Simav #uyuşturucu #tutuklama #polis