-

Gözden kaçırmayın

Eskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini KutluyorEskişehir Ticaret Odası Mevlid Kandilini Kutluyor

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi kapsamında, ATSO hizmet binasında "Kurumsal İletişim ve İmaj Yönetimi" eğitimi düzenlendi. Eğitimin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel yaptı. Güzel, 2018 yılında başlayan ve her yıl geliştirilen ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerinin önemli bir marka haline geldiğini vurgulayarak, bu eğitimlerin iş dünyası ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere ilgi görmeye başladığını söyledi. ATSO KOBİ Akademisi eğitimlerinin üyelerin talepleri doğrultusunda şekillendirildiğini belirten Güzel, 2024 yılı eğitim takvimi için çalışmalara başladıklarını ve üyelerin taleplerine göre programı oluşturduklarını ifade etti.

Güzel, konuşmasına devam ederek eğitimin organizasyonunda yer alan İhsan Ataöv'ü tanıttı. Ataöv'ün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyeleri için gerçekleştirilen bilgilendirme seminerlerinde tecrübelerini paylaştığını ve üyelerle buluşmalarını sağladıklarını belirtti. Ataöv'ün birçok televizyon programına katılarak bilgi ve tecrübelerini paylaştığına da değinen Güzel, daveti geri çevirmediği için Ataöv'e teşekkür etti. Katılımcılara yararlı bir eğitim olacağına inandığını vurgulayan Güzel, sevgi ve saygıyla tekrar selamladı.

Güzel'in ardından, "Bay Protokol" olarak tanınan Protokol Yönetimi ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv, protokolde giyim, resmi iş görüşmelerinde giyim, beden dili, hitabet, tokalaşma ve oturma düzeni gibi konular hakkında detaylı bilgiler verdi. Yoğun bir katılımın olduğu eğitim yaklaşık 3 saat sürdü ve katılımcılara Katılım Belgeleri takdim edildi.

#ATSOKOBİAkademisi #ATSO #KOBİ #Kurumsalİletişim #İmajYönetimi #Eğitim #Protokol #KurumsalNezaket #İhsanAtaöv