-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar-Ankara karayolunda yaşanan bir olayda, bir tır refüje kayarak durabildi. Olayda herhangi bir yaralanma veya ölüm meydana gelmezken, tırın kasası demirler tarafından parçalandı. Kazanın yaşandığı nokta olan Afyonkarahisar-Ankara karayolunun 45. kilometresinde trafik durma noktasına gelmiştir.
Kazanın meydana geldiği tırın plakası 06 JTU 26 olup, üzerinde inşaat demiri yüklüydü. Sürücüsünün henüz ismi belirlenemeyen tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkmıştır. Kayan tır refüje girdikten sonra durabilmiştir. Kazanın sonucunda tırın kasasında bulunan yaklaşık 28 ton ağırlığındaki inşaat demirleri, tırın kasasını parçalamıştır. Sürücü ise şans eseri yara almadan kazayı atlatmıştır. Olayın ardından jandarma ekipleri bölgeye sevk edilmiş ve karayolunun bir yönünde trafik durma noktasına gelmiştir. Tırın vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik akışı normale dönmüştür.
#Afyonkarahisar #Ankara #kaza #tırkaza #trafikbr/