-

Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Kutlu Olsun!Gaziler Günü Kutlu Olsun!

Afyonkarahisar İş ve Sanayi Dünyası İçin Önemli Bilgiler TOBB Ekonomi Bülteninde Afyonkarahisar iş dünyasına yönelik ekonomik beklentiler, analizler ve değerlendirmeler Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) yayımladığı Haftalık Ekonomi Bülteni'nde yer aldı. 18-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Türkiye genelindeki ekonomik gelişmeleri mercek altına alan TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve iş adamları için rehber niteliği taşıyor.
Bu haftalık yayında; makroekonomik göstergeler, sektörel analizler, yatırım ortamı, döviz kurlarının seyri ve emtia piyasaları gibi Afyonkarahisar'ın ticaretini doğrudan etkileyebilecek faktörlere yönelik veriler dikkate alınarak geniş bir perspektif sunuluyor. TOBB’un derlediği bilgiler, şehrin ticaret ve sanayi aktörlerine iş stratejilerini planlarken ve pazar dinamiklerini anlarken önemli bir kaynak oluşturuyor.
Bültenin yayımlanmasıyla ilgili bir açıklama yapan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, bu tür bilgilendirici içeriklerin bölge iş dünyasına artı değer kattığını ve bölgenin ekonomik potansiyelini maksimize etme noktasında önemli olduğunu belirtti. Ayrıca, küresel ekonomik dalgalanmalar karşısında yerel işletmelerin ayakta kalabilmesi için ekonomik trendleri yakından takip etmelerinin gerekliliğine vurgu yaptı.
Haftalık Ekonomi Bülteni, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası resmi internet sitesinde ve TOBB web portalında erişime açık olarak paylaşılmakta olup, bölge ticaretinin nabzını tutma ve geleceğe yönelik kararları bilinçli bir şekilde şekillendirme açısından değerli bir içeriğe dönüşmüş durumdadır.
#Afyonkarahisar #Ekonomi #İşDünyası #Ticaret #Sanayi #TOBB #Bülten