-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Filistin'e destek amacıyla kurulan Gazze Nöbet Çadırı'nı ziyaret etti. Ziyarette, Filistin'de hayatını kaybedenler ve tüm şehitlerimiz için dua edildi. Başkan Başdeğirmen konuşmasında, Pençe Kilit operasyonlarında şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı dileklerinde bulundu ve terörü lanetledi. Ayrıca, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bir ekip ile hiç kimsenin Türkiye'yi yere düşüremeyeceğini belirtti. Yeni yıl dileğinde de bulunan Başdeğirmen, zararsız, ziyansız, afetsiz ve zorluksuz bir yıl diledi.

Şükrü Başdeğirmen, ziyarette yaptığı konuşmada, Gazze'de yaşanan zulme karşı seslerini duyurmayı amaçladıklarını ifade etti. Yürüyüşler, fotoğraf sergileri ve konferanslar gibi etkinliklerle farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten Başdeğirmen, sesi duyulmayanların zalimlerin güçlenmesine neden olduğunu söyledi. Ancak dünyanın birçok ülkesinde binlerce insanın bu zulme karşı sokaklara döküldüğünü ve tepkilerin artmasıyla bu zulmün son bulacağını vurguladı. Başdeğirmen, zulüm sona erdikten sonra Türkiye'nin Gazze'ye ihtiyacı olduğunu ve Isparta olarak yardımlarının devam edeceğini ifade etti. Gazze'nin Türkiye'den ihtiyaç duyulan alanlarını belirlemek ve talepleri iletmek için sivil toplum kuruluşlarıyla bir dilekçe hazırlayacaklarını söyledi.

Ziyaret sırasında, Filistin'de hayatını kaybedenler ve tüm şehitlerimiz için dua edildi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gazze Nöbet Çadırı önündeki anı defterini imzaladı. Bu ziyaret, Filistin'e destek amacıyla oluşturulan Filistin İnisiyatifi Hareketi tarafından düzenlenen Gazze Nöbet Çadırı'na yapılan destekleri ve dayanışmayı göstermektedir. Başkan Başdeğirmen'in sözleri ve ziyareti, Filistin sorununa dikkat çekmekte ve zulme karşı sesini duyurmak isteyen insanların bir arada olması gerektiğine vurgu yapmaktadır. #Filistin #Gazze #Destek