-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Emin adımlarla emekliliğe doğru yürüyen Göknur Meyve Suyu Fabrikası'nın deneyimli Müdürü Orhan Kanur, hizmetlerinin ardından vedalaşmak üzere Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Emekli imam olan Şükrü Özdemir'in de eşlik ettiği bu anlamlı buluşmada, Kanur, Göknur Gıda olarak belediyenin desteğini her zaman hissettiklerini ve bu hoşgörü dolu iş birliğine duyduğu şükranı dile getirdi.

Uzun yıllar boyunca fabrikanın gelişimine katkı sağlayan Kanur'a, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı da minnettar hislerini ifade etti. Başkan Sarı, Kanur'a önümüzdeki emeklilik günlerinin huzur ve sağlıkla dolu geçmesini dileyerek, Dinar'ın eşsiz güzelliklerinden Suçıkan'ın minyatür bir maketini armağan etti.

Bu nazik veda ziyareti, hem Orhan Kanur'un profesyonel kariyerinin taltif edildiği hem de Dinar Belediyesi'nin yerel işletmelerle kurduğu sıcak ilişkilerin bir örneği olarak kayıtlara geçti.

Böylesine bir dayanışmanın iki tarafı da güçlendirerek toplumsal ve ekonomik anlamda pozitif yansımalar yarattığına dair güzel bir temsil teşkil etti.

#GöknurMeyveSuyu #OrhanKanur #DinarBelediyeBaşkanı #NihatSarı #Dinar #Suçıkan #dayanışma #toplumsaldayanışma #ekonomikdayanışma #GöknurGıda