-

Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençleri desteklemek ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlemeye devam ediyor. Son olarak Afyonkarahisar'da 250 gence "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" adlı filmi izletti.

Film, 28 Aralık Perşembe günü ilk gösterimini yaptı ve 30 Aralık Cumartesi günü ikinci gösterimi olacak. İlk gösterime Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, Gençlik Merkezleri Müdürleri ve Gençlik çalışanları katıldı. Kasapoğlu, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu vatan, bu bayrak, bu din sizlerin omuzlarında payidar olacaktır. Sizlere güveniyoruz. Şehit öğretmen Aybükelerin ve diğer tüm aziz şehitlerimizin ruhları, sizlerin göstereceği çaba ve gayretlerle mutlu olacaktır. Sizlerin yaptığı işler çok değerli ve anlamlı. İyi ki varsınız, iyi ki sizler gibi pırıl pırıl gençlerle birlikteyiz. Her zaman sizlerin yanındayız" dedi.

Film gösteriminin ardından etkinliğe katılan tüm gençler, bakanlık ve il müdürlüğüne böyle bir imkan sunduğu için teşekkür ettiler. Filmin duygusal anlarıyla birlikte gençler, Aybüke öğretmen gibi şehitlerimizi örnek almaya devam edeceklerini belirttiler.

"Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmi, 2016 yılında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alıyor. #GençlikVeSporBakanlığı #AybükeÖğretmenOldumBen #AfyonkarahisarGençlikVeSporİlMüdürlüğü