-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor okullarına olan ilgi her geçen gün artıyor. 21 farklı branşta, 130 uzman antrenör eşliğinde gerçekleşen eğitimlere katılmak isteyenlerin talepleriyle karşılaşıldığı belirtildi. Bu durum nedeniyle birçok branşta kontenjan doluluğu yaşanıyor ve yeni kayıtlar alınamıyor.
Spor okullarında sunulan eğitimlerin ücretsiz olduğu ve yıl boyunca devam ettiği bilgisi verildi. Spor kurslarına katılmak isteyenler, E-devlet üzerinden spor bilgi sistemine girerek istedikleri branşa başvuru yapabiliyor. Basketbol, cimnastik, eskrim, karate, masa tenisi, okçuluk, herkes için spor, tekvando ve tenis branşlarına kayıt olunabiliyor. Bu alanlarda da kontenjanların hızla dolmaya başladığı ifade ediliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar'da sporun yaygınlaşmasını hedeflediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini söyledi. Kasapoğlu, "GSB spor okulları ile çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla tanışmasını ve spor yapma alışkanlığı kazanmalarını amaçlıyoruz. Bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılaştık. Birçok branşta kontenjanlarımız dolmuş durumda. Geriye kalan branşlarda da kontenjanlarımız hızla doluyor. Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
#Afyonkarahisar #sporokulları #sporegitimi #gençlikvespor #sporileşiması