-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Tuba Özalp, Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları kategorisinde eTwinning Türkiye Özel Ödülüne layık görüldü. Özalp, "Career Guıdance Wıth Vırtual Realty Applıcatıons (Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Kariyer Rehberliği)" adlı projesiyle büyük bir başarı elde etti.

Proje, Türkiye'den 10, Romanya'dan 3 ve Sırbistan'dan 1 ortakla yürütüldü. Mesleki ve teknik eğitim alanında öğrencilere kariyer rehberliği sağlama hedefi taşıyan proje, sanal gerçeklik uygulamalarını kullanarak öğrencilere gerçek dünya deneyimleri sunuyor. Bu sayede, öğrencilerin kariyer seçimlerini daha bilinçli ve bilgili şekilde yapmalarına yardımcı oluyor.

Projenin başarı elde eden öğretmeni Tuba Özalp, öğrencileri ve Okul Müdürü Faruk Kılıçer ile birlikte İlçe Kaymakamı Adem Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya'yı ziyaret etti. Kaymakam Öztürk, başarılı öğretmeni tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

#eğitim #teknoloji #kariyerrehberliği #sanalgerçeklik #proje