-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya'da düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı eğitim çalışanları voleybol turnuvasının şampiyonu Şehitler Ortaokulu oldu. Turnuva, Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No'lu Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirildi. 20 takımın katıldığı turnuvada, Şehitler Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı.
Turnuvanın 3.'lük maçı ise Yeni spor salonunda Linyit Ortaokulu ile Kılıçarslan Anadolu Lisesi arasında oynandı. Bu müsabakayı Linyit Ortaokulu kazandı.
Finalde ise Şehitler Ortaokulu ile Altıntaş Eğitim takımları karşılaştı. 3 set üzerinden oynanan maçı Şehitler Ortaokulu kazandı ve şampiyon oldu. İkinci sırayı ise Altıntaş Eğitim takımı elde etti.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlar, ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No'lu Şube Başkanı Fatih Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Turan Yavuz ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Ünal tarafından takdim edildi.
#Kütahya #eğitim #voleybol #şampiyon #turnuva