-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yaklaşık bir ay sonra bazı vücut parçaları bulunan Nazmi Önal'ın cenazesi, otopsisinin ardından defnedildi. Olay sonrasında şüpheli bir şekilde ölen Önal'ın vücudunun bir kısmı çocuk tabutuna konuldu.
Nazmi Önal, Tepebaşı ilçesi Yörükakçayır Mahallesinde annesi ve kardeşi ile birlikte yaşayan bir şizofreni hastasıydı. Ancak yaklaşık 3 ay önce kayboldu. 25 gün sonra bir kadın tarafından bulunan beden parçalarının Önal'a ait olduğu iddia edildi. Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları çalışmalarda, kafatasını ise bacaklarının bulunduğu bölgenin 15 metre ilerisinde buldu. Önal'ın otopsisinin tamamlanmasının ardından cenazesi Yörükakçayır Mahallesi'ne getirildi. Cenaze namazına kardeşler, yakınları ve mahalleli katıldı. Cenaze namazını kılan Mehmet Önal, kardeşlerine olan sevgisini ve güvencini dile getirerek duygusal bir konuşma yaptı. Önal'ın cenazesi namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi.