-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü yönetimi, 10 hafta sonunda bir araya gelerek toplantı yaptı. Ancak toplantıya sadece başkan ve 5 yönetici katıldı. Bu durum, takımın 10 haftadır neden toplanmadığı konusunda merak uyandırdı.

BAL 4. Grup'ta 13. hafta geride kalırken, 1969 Bilecik Spor Kulübü, 14. haftada zorlu İzmirspor maçına çıkacak. Takımın düşme hattının hemen üzerinde yer aldığı ligde, yönetimin neden toplanmadığı bir soru işareti olarak kaldı. Bunun üzerine, yönetim dün bir restoranda bir araya geldi. Ancak toplantıya başkan ve 4 yönetici katıldı. Antrenör Mehmet Fatih Ayhan da toplantıya katılanlar arasındaydı.

Takımın kurulmasında ve lige başlamasında büyük emeği olan Muhammet Okur ise işlerinin yoğunluğunu bahane ederek istifa etti. Okur, takımı sahiplenmekten başka kimse olmadığı bir dönemde çaba gösteriyordu, ancak bu dönemde yükü taşıyamayacağını düşündü ve istifa etti.