-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı yaşanmadan önce hava sıcaklığı düşmeye devam ediyor. Özellikle Mihalıççık İlçesi'nde ise sıcaklık eksi 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinde çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bugün akşam saatlerinden itibaren Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya'nın kuzey kesimlerinde aralıklı karla karışık yağmurlu bir hava bekleniyor. Yüksek kesimlerde ise kar yağışı görülecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı yaşanması muhtemel olacak. Ayrıca yer yer pus ve sis hadiseleri de görülebilir. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın ise Eskişehir ve Bilecik çevrelerinde kuzey ve kuzeybatıdan, Bursa ve Kütahya çevrelerinde ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
Öte yandan, Mihalıççık İlçesi'nde hava sıcaklığının eksi 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Mahmudiye, Seyitgazi ve Han ilçelerinde ise sıcaklık eksi 4 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor. Bu durum sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olması gerektiği anlamına geliyor. Soğuk hava koşullarına uygun giyinmeleri ve buzlanma ile don olayına karşı önlem almaları önemlidir.