-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 31 Mart yerel seçimlerinde Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak Prof. Dr. Alim Işık seçildi. AK Parti ve MHP arasında yapılan mutabakata göre, 30 büyükşehirde AK Parti 28, MHP ise 2 belediye başkan adayı çıkaracak. Kütahya'da ise Milliyetçi Hareket Partisi, mevcut belediye başkanı Alim Işık'ı yeniden aday gösterme kararı aldı.
MHP, 31 Mart yerel seçimlerinde Kütahya Belediye Başkanlığı için Alim Işık'ı aday göstererek kararlılığını gösterdi. AK Parti ile yapılan anlaşmaya göre, MHP büyükşehirlerde sadece 2 belediye başkan adayı çıkaracakken, Kütahya'da Alim Işık'ı yeniden aday göstermeye karar verdi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu adımı, ittifak anlaşması kapsamında stratejik bir hamle olarak değerlendiriliyor.
Alim Işık, Kütahya Belediye Başkanlığı için yürüttüğü başarılı çalışmaların ardından MHP'nin yeniden adayı olarak gösterildi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de desteğini arkasına alan Işık, yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor. Sahip olduğu tecrübe ve başarılarla Kütahya halkının desteğini kazanan Işık, seçimlerde rakiplerine karşı güçlü bir duruş sergileyecek.
MHP'nin Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, seçim kampanyası kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe ilçe gezerek projelerini anlatan Işık, Kütahya'da yapılan çalışmaların devam ettirileceğini ve yeni projelerin hayata geçirileceğini vurguluyor. MHP'nin adayı olarak seçilen Işık, Kütahya halkına daha iyi hizmet verebilmek için var gücüyle çalışacağını belirtiyor.
#MHP #Kütahya #AlimIşık #Seçimler2022