-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla dün akşamki yatsı namazı sonrası 5 farklı noktada vatandaşlara helva dağıttı.
Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili nedeniyle Erenköy Mahallesi Merkez Cami, Emek Mahallesi Dilek Cami, 71 Evler Mahallesi Merkez Cami, Vişnelik Mahallesi Sami Ramazanoğlu Camii, Gündoğdu Mahallesi Emir Sultan Camii'nde helva dağıttı. Helva dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Helvalar, Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanıp paketlendikten sonra yatsı namazı sonrası vatandaşlara dağıtıldı. Belediye çalışanları, Başkan Kazım Kurt adına vatandaşlara selam ve iyi dileklerini ileterek Regaip Kandilini kutladı ve dualarının kabul olmasını diledi.
Odunpazarı Belediyesi'nin bu tür geleneksel etkinlikleri ile vatandaşlar memnuniyetini ifade etti ve Başkan Kazım Kurt'a teşekkür etti.

#OdunpazarıBelediyesi #ÜçAylar #RegaipKandili #helva #dağıtım