-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde beş ildeki ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi. Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerine elektrik dağıtım hizmeti sağlayan OEDAŞ, her yıl Ocak ayının ikinci haftasında kutlanan Enerji Verimliliği Haftası kapsamında ilkokul öğrencileriyle buluştu. OEDAŞ yöneticileri, her ilde bir ilkokulu ziyaret ederek çocuklara enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda bilgi verdi. Ayrıca, Can Dostlar sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanları için mama dağıtıldı. OEDAŞ, etkinliklerle öğrencilerin enerji konusunda farkındalıklarının artmasına katkı sağlamayı hedefledi.

"Çocuklar enerji konusunda duyarlı ve öğrenmeye açık"
OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, beş ilde yaklaşık bin 500 ilkokul öğrencisiyle bir araya geldiklerini belirtti. Yalçın, enerji tasarrufunun ve verimliliğin erken yaşlarda öğrenilmesinin sürdürülebilir bir dünya için önemli olduğunu vurguladı. OEDAŞ olarak çocuklarda bu bilinci oluşturmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Yalçın, çocukların konuya duyarlı ve öğrenmeye açık olduğunu söyledi. Ayrıca, her yıl bir ilde "Enerji Tasarrufu" temasıyla ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik şiir ve resim yarışması düzenlendiği bilgisini verdi. Bu yıl yapılacak yarışmanın duyurusunun kısa bir süre sonra yapılacağını sözlerine ekledi. Yalçın, OEDAŞ'ın gelecekte de çevresel, sosyal ve kurumsal faaliyetlerle bölgeye ve gezegene karşı sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.