-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Bursa İyi Parti heyeti, rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Bursa İyi Parti Milletvekili Hasan Toktaş'ın öncülüğünde, İl Başkanı Mehmet Hasanoglu, Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, partinin Bursa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Selçuk Türkoğlu'nun sağlık durumu nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, İyi Parti Bursa heyeti, Türkoğlu'na acil şifalar dileğinde bulunarak, kendisinin eksikliğini hissettiklerini ve en kısa sürede iyileşerek aralarına dönmesini beklediklerini ifade etti.
Hasan Toktaş ve beraberindeki heyet, Selçuk Türkoğlu'na moral verirken, Türkoğlu ise kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Bu ziyaret, parti içi dayanışmanın ve birlik ruhunun güçlü olduğunu göstermesi açısından da önemliydi.
Türkoğlu'nun sağlık durumu hakkında net bilgiler paylaşılmazken, İyi Parti Bursa ekibi, kendileri için önemli bir yere sahip olan Türkoğlu'nun sağlık durumunun takipçisi olacaklarını ve gerekli desteği sürekli sağlayacaklarını vurguladı.