-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde üretilen 'Lefke Bezi', Türkiye genelinde tanınan ve talep edilen bir ürün haline gelerek özellikle Ege sahillerinde vazgeçilmez bir hale geldi. Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi ve belediye iş birliğiyle pazarlanan yöresel ürünler ve 'Lefke Bezi', her gün geliştirilen dağıtım ve pazarlama ağıyla Marmaris başta olmak üzere Akdeniz ve Ege bölgesindeki turizm kentlerine de ulaştırılıyor. Özellikle Marmaris'te yoğun bir şekilde satılan bu ürünler, diğer sahil kentlerinde de yaygınlaşmaktadır.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yabancı turistlerin tercih ettiği kentlerde ve özellikle sahil kentlerinde ürünlerimiz büyük ilgi görüyor. Ege ve Akdeniz bölgelerindeki satış temsilcimiz Figen Gedik tarafından yönetilen ürün tanıtımları, pazarlama ve satış işlemleriyle büyük bir pazar payına ulaşıyor" dedi.