AGC Başkanı İsmail Akar’a Spor Oyunları’na katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

fyon Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyeti, Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti. Ziyarette, ATSO Başkan Yardımcısı ve Spor Oyunları Komisyon Başkanı Hayrettin Güzbey, AGC Başkanı İsmail Akar’a Spor Oyunları’na katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Güzbey, Spor Oyunları’nın 2023 yılında 17. kez düzenlendiğini ve 700’den fazla sporcunun 19 branşta yarıştığını söyledi. Güzbey, “Spor Oyunları, Afyon’un spor kültürünü geliştirmek ve üyelerimiz arasında kaynaşma sağlamak için önemli bir etkinliktir. Bu etkinliğe destek veren AGC’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

AGC Başkanı Akar da, ATSO’nun Afyon’un en etkili sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “ATSO ile basın ilişkilerimiz her daim iyi yönde. ATSO üyeleri de basının içinde olduğunu görüyoruz. Gelişmiş toplumlarda güçlü sivil toplum kuruluşları demokrasiye güç veriyor. ATSO’nun çalışmalarını takdir ediyor ve başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Ziyarette, ATSO heyetinde Fatih Muhsurler ve Kerem Güzel de yer aldı.

Fotoğraf: ATSO Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey (sağda), AGC Başkanı İsmail Akar’a (solda) plaket verirken.

Image