Cumhurbaşkanı’nın AK Parti’nin kurulduğu şehre özel bütçe ve yatırım sözü vermesinin, seçim yatırımı olduğunu iddia eden muhalefet, bu sözlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini sordu.

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Cumhurbaşkanı’nın Afyonkarahisar’a verdiği müjde, muhalefet partileri tarafından eleştirildi. Cumhurbaşkanı’nın AK Parti’nin kurulduğu  şehre özel bütçe ve yatırım sözü vermesinin, seçim yatırımı olduğunu iddia eden muhalefet, bu sözlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini sordu.

Belediye 20 Yıldır Ak Parti Ve Ak Partitiden seçilen Belediye Başkanlarınca ; Abdullah Kaptan, Burhanettin Çoban, Mehmet Zeybek İle Yönetilidiğini , Ak Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın Farkının ne olduğunu sordu.

 Muhalefet adayları, belediyenin öz kaynaklarının ve bütçesinin yetersiz olduğunu kabul ettiklerini ancak bunun çözümünün Cumhurbaşkanı’ndan değil, yerel yönetimlerden geçtiğini savundular. Muhalefet, Afyonkarahisar halkının hak ettiği mutlu şehri inşa etmek için, Cumhurbaşkanı’na değil, kendilerine oy vermesi gerektiğini ifade ettiler.

Afyonkarahisar AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyi Ceylan Uluçay Kanlıca mahallesi ziyaretinde 

 

Cumhurbaşkanı’ndan Afyonkarahisar’a müjde 

 

Afyonkarahisar ile ilgili olarak Cumhurbaşkanımızdan bizzat ricada bulunduğu vurgusunda bulunan Uluçay sözlerine şöyle devam etti; “Seçim beyannamesi tanıtım toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya gelerek Afyonkarahisar için özel bir destek beklediğimi söyledim. Kendisi de AK Parti’mizin kurulduğu Afyonkarahisar’ımız için özel bütçe vereceklerini ve özel yatırımlar için destek vereceklerini belirttiler.'' demişti