-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar'dan bir Milletvekili, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir dizi toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi. Bu buluşmalar kapsamında, ilin ilçe ve belde belediyeleri temsilcileriyle bir araya gelerek mevcut ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Ardından, genel meclis üyeleri ve ziraat odası başkanıyla da görüşülerek, bölge halkının ihtiyaç ve taleplerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Söz konusu milletvekili, gerçekleşen görüşmelerin ardından ilçe esnafını ve vatandaşlarını ziyaret ederek, onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Yapılan tüm buluşmalarda milletvekilinin, birlik ve beraberlik mesajları vererek, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptığı belirtildi. Bu tür etkileşimlerin, yerel yönetimlerle merkezi hükümet arasındaki iş birliğini güçlendirdiği ve toplumun farklı kesimlerinin seslerinin duyulmasına olanak tanıdığı ifade edildi.

Afyonkarahisar'dan bir Milletvekili, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir dizi toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi. Bu buluşmalar kapsamında, ilin ilçe ve belde belediyeleri temsilcileriyle bir araya gelerek mevcut ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ardından, genel meclis üyeleri ve ziraat odası başkanıyla da görüşülerek, bölge halkının ihtiyaç ve taleplerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Söz konusu milletvekili, gerçekleşen görüşmelerin ardından ilçe esnafını ve vatandaşlarını ziyaret etti.

Yapılan tüm buluşmalarda milletvekilinin, birlik ve beraberlik mesajları vererek, toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptığı belirtildi. Bu tür etkileşimlerin, yerel yönetimlerle merkezi hükümet arasındaki iş birliğini güçlendirdiği ve toplumun farklı kesimlerinin seslerinin duyulmasına olanak tanıdığı ifade edildi.