İYİ Parti belediye başkan adayı Alper Yağcı, Cumartesi pazarını ziyaret ettikten sonra Romanlar Derneği Başkanı Satılmış Koldemir ile bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Yağcı’ya İYİ Parti İl Başkanı Muhammet MISIRLIOĞLU, 21. Dönem Afyonkarahisar milletvekili Mehmet TELEK ve diğer parti yöneticileri eşlik etti.

Görüşmede, Afyonkarahisar’daki Roman toplumunun sorunlarına ve taleplerine değinildi. Yağcı, Roman vatandaşların eğitim, sağlık, istihdam ve sosyal haklara erişimini kolaylaştırmak için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, Roman kültürünü ve sanatını yaşatmak için de projeler geliştireceklerini söyledi.

Mehmet TELEK ise, Romanlar Derneği Başkanı Koldemir’in kendisinin yakın bir dostu olduğunu ve her zaman yanında olduğunu ifade etti. TELEK, Yağcı’nın Afyonkarahisar’a hizmet etmek için çok istekli ve çalışkan bir aday olduğunu vurguladı. Roman vatandaşlardan Yağcı’ya destek vermelerini istedi.

Satılmış Koldemir de, Mehmet TELEK’in kendilerine büyük bir abilik yaptığını ve sorunlarına çözüm bulmak için çabaladığını dile getirdi. Koldemir, Yağcı’nın TELEK’in kefaletinde olduğunu ve bu nedenle kendilerine güvendiklerini kaydetti. Koldemir, “Sayın Yağcı’ya desteğimiz tamdır. İnşallah Afyonkarahisar’ın yeni belediye başkanı olur” dedi.