-

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da düzenlenen bir etkinlikte ilin yerel yöneticileri ve siyasi figürler bir araya geldi. Etkinlikte, ilin belediye başkan adayı olan Hüseyin Ceylan Uluçay'a destek vermek için toplanıldı. Bu programa, kente özel projeler ve geliştirme planları üzerinde tecrübeye sahip bir bakan ile ilin milletvekili de katıldı.
Katılımcılar arasında, il meclisinin başkanı gibi önemli yerel yöneticiler de vardı. Etkinliğin bir bölümünde, sağlık sektöründe hizmet veren eczacılara da bir ziyaret gerçekleştirildi. Bu ziyaret, bölgenin sağlık altyapısına verilen desteğin ve ilgilinin altının çizilmesine fırsat tanıdı.
Toplantının temel gündem maddeleri arasında yer alan yerel projeler ve stratejiler, bölge halkının yaşam kalitesini artırma amacı güden bir dizi planın masaya yatırılmasıyla dikkat çekti. Etkinlik, bütün bunların yanı sıra bölgedeki siyasi birlikteliği ve iş birliğini de pekiştirdi.
#Afyonkarahisar #Etkinlik #YerelYöneticiler #SiyasiFigürler #BelediyeBaşkanAdayı #Destek #Projeler #GeliştirmePlanları #SağlıkHizmeti #Eczacılar #Ziyaret #YaşamKalitesi #BölgeselGelişim #SiyasiBirlik #işbirliği