-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Kent Konseyi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, İl başkan yardımcısı Murat Albayrak, İl Yönetim Kurulu Üyesi İrem Sönmez ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı Burcu Köksal da hazır bulundu.

Konsey Başkanı Şemseddin Yasan ev sahipliğinde gerçekleşen Yürütme Kurulu Toplantısına katılan heyet, gündem ve projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkan adayı Köksal, toplantıda yerel yönetimlerle ilgili projeleri ve vizyonunu aktardı. Ayrıca, Konsey Başkanı Yasan, şehrin ihtiyaçlarına ve vatandaşların beklentilerine yönelik istek ve önerilerini dile getirdi. Toplantıda ayrıca, yerel halkın sorunları ve öncelikli konuları ele alındı, şehirde yaşayan insanların seslerini yansıtan önemli konular üzerinde duruldu.

Gerçekleştirilen buluşmanın şehir için olumlu sonuçlar doğurması umudunu taşıyan taraflar, karşılıklı anlayış ve iş birliğinin sürdürülmesi gerektiğini vurguladılar. Toplantının sonunda ise hayırlı olmasının temenni edildiği belirtildi.

#Afyonkarahisar #CHP #BelediyeBaşkanAdayı #KentKonseyi #GörüşAlışverişi #YerelYönetimler #Projeler #İşBirliği