-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da, Basın İlan Kurumu'nun 32. Dönem 5. Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın da katıldığı toplantıda, yerel ve ulusal medyanın sorunları, basın sektörünün gelişimi ve medya mensuplarının yaşadığı zorluklar gibi konular üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Yiğitbaşı, katılımcılarla önemli değerlendirmelerde bulunarak, medya sektöründeki yeniliklere yönelik planların da ele alındığı toplantıda aktif rol aldı.
"Basın İlan Kurumu'nun 32. Dönem 5. Genel Kurul Toplantısı, Afyonkarahisar'da gerçekleşti. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, toplantıya katılarak, yerel ve ulusal medyanın sorunlarını, basın sektörünün gelişimini ve medya mensuplarının karşılaştığı güçlükleri ele aldı. Toplantıda ayrıca Basın İlan Kurumu'nun işleyişi ve medya sektöründeki yeniliklere yönelik planlar da konuşuldu."
#Afyonkarahisar #BasınİlanKurumu #5GenelKurul #medya #toplantı