-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden alınan destekle gerçekleşen 2022-1-TR01-KA121-VET-000067807 numaralı Erasmus+ Akreditasyon Mesleki Eğitim Projesi, Avrupa Birliği tarafından desteklenmektedir. Bu proje kapsamında, Macaristan/Budapeşte ve Fransa/Strazburg şehirlerinde gerçekleştirilen "Meslek Lisesi Öğrencilerinin Kısa Dönemli Staj Faaliyeti"ne katılan öğrenci ve öğretmenler, uluslararası alanda mesleki ve kişisel deneyimler kazandı. Bu başarılı etkinlik, T.C. Ulusal Ajansı tarafından da desteklenmiştir.
Öğrenci ve öğretmenlerimiz, bu deneyimlerini paylaşmak ve projenin sonuçlarını sunmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci'yi ziyaret etti. Büyük bir heyecanla gerçekleşen ziyarette, Miraç Sünnetci, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti ve yurt dışında yaşanan deneyimler hakkında bilgi aldı. Ayrıca, yurt dışında gerçekleştirilen faaliyetlere katkı sağlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda, İl Müdürümüz Miraç Sünnetci, öğrenci ve öğretmenlere "Teşekkür Belgesi" vererek bu önemli projede gösterdikleri başarıyı takdir etti. Ayrıca, hatıra fotoğrafı çektirildi. Bu ziyaret, hem öğrenci ve öğretmenlerin motivasyonunu artırmış hem de projenin başarısını vurgulamıştır.