-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, resmi bir ziyaret kapsamında Dazkırı ilçesinde bir dizi program gerçekleştirdi.
İl Müftüsü, ilk olarak İlçe Müftüsü İbrahim Korkmaz'ı ziyaret ederek bir araya geldi. Daha sonra ilçenin idari sorumlusu olan Kaymakam ile bir araya gelerek bölgede yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerinin devamında İmamoğlu, Yüreğil Köyü'ne geçerek köydeki eğitim faaliyetlerini yerinde görmek üzere Kur'an Kursu'nu ziyaret etti. Burada eğitmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek vakit geçirdi. Başka bir Kur'an Kursunu da incelemelerde bulunan İmamoğlu, kursun işleyişi ve olanakları hakkında bilgi aldı.
İl Müftüsü, öğle namazının topluca eda edildiği Dazkırı Merkez Camii'nde namaz sonrası cemaate hitaben bir vaaz verdi. Toplumdaki maneviyatın güçlenmesi ve dini bilincin artırılması gibi konulara değinen İmamoğlu, cemaatle sohbet etme fırsatı da buldu.
Dazkırı İlçe Müftüsü İbrahim Korkmaz, gerçekleştirdiği ziyaretler ve ilçede dini bilincin artırılmasına yönelik desteklerinden ötürü İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'na teşekkürlerini iletti. Ziyaretlerin ilçe halkı ve dini topluluklar arasında olumlu bir etkileşim yarattığı ifade edildi.
#Afyonkarahisar #İlMüftüsü #Dazkırı #Ziyaret #Kur'anKursu #Namaz #Vaaz #DiniBilinç