-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün yaklaşık dokuz yıl önce başlattığı ve artık geleneksel hale gelen Ramazan ayı iftar buluşmaları sürüyor.
Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemek organizasyonlarıyla, yerel sakinlerin iftar ihtiyaçlarını karşılayan Belediye Başkanı Dr. Çöl, aynı zamanda mahalle sakinleriyle sohbet ederek onların dilek ve şikayetlerini dinliyor.
Dr. Çöl, iftar sofralarında mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm bulmak için de talimatlar veriyor.
Başkan Dr. Çöl, bütün vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileğinde bulunurken, mahalle buluşmaları kapsamında diğer mahalle sakinlerinin evlerine de konuk olmaya devam edeceğini ifade ediyor.
Bölge sakinleri ise, her zaman onların yanında oldukları için Belediye Başkanı'na teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getiriyorlar ve hayır dualarında bulunuyorlar. #Afyonkarahisar #Sandıklı #Ramazan #iftar #belediyebaşkanı #gelenek #birlikveberaberlik #manevi