Gözden kaçırmayın

Ünlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştuÜnlü Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Semaverde Çay Gönül Sohbetleri'nde konuştu

İzmir, Ege'nin incisi, doğaltaş ve teknolojilerinin kalbinin attığı yer olarak bir kez daha dünya sahnesine çıktı. 29. Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, sektör profesyonellerini ve meraklılarını bir araya getiren görkemli bir açılış töreniyle kapılarını araladı. Fuarın açılışına; MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan gibi siyasi figürlerin yanı sıra, iş ve sanayi dünyasından önemli isimler de katıldı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, İscehisar Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Çakmak ve ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, bu önemli etkinliğin öne çıkan katılımcıları arasındaydı.

Fuar, doğaltaşın güzelliklerini ve teknolojinin yeniliklerini sergileyerek, sektördeki son trendleri ve gelişmeleri gözler önüne seriyor. Katılımcılar, mermerden granitlere, tasarımdan işleme teknolojilerine kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmetleri keşfetme fırsatı buluyor. Ayrıca, fuar boyunca düzenlenecek atölye çalışmaları, seminerler ve panel tartışmaları ile bilgi alışverişi ve ağ kurma imkanları sunuluyor.

Bu yılki fuarın öne çıkan özelliklerinden biri de sürdürülebilirlik ve çevre dostu uygulamalar. Yenilikçi yaklaşımlar ve teknolojiler, doğaltaş sektörünün çevresel etkisini azaltmayı ve kaynakları daha verimli kullanmayı hedefliyor. Fuar, aynı zamanda yerel ve uluslararası işbirliklerini teşvik ederek, sektörün küresel rekabet gücünü artırmayı amaçlıyor.

#MarbleİzmirFuarı hashtag'i altında sosyal medyada da geniş yankı bulan fuar, sektördeki en yeni tasarımları ve inovasyonları dünya çapında bir kitleye ulaştırıyor. Etkinlik, hem yerel ekonomiye hem de Türkiye'nin ihracatına katkı sağlayacak potansiyele sahip.

İzmir, bu etkinlikle bir kez daha, kültür ve ticaretin kesiştiği bir buluşma noktası olarak konumunu pekiştiriyor. 29. Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, sektördeki en son gelişmeleri takip etmek ve iş dünyasında yeni bağlantılar kurmak isteyen herkes için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. Fuar, 31 Mart'a kadar ziyaret edilebilir.