31 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası'na dikmiş durumda.

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Sandıklı'nın parlayan yıldızı, genç karateci Mustafa Eren Güder, Türkiye Minikler Karate Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performans ile 2014 doğumlu Erkek Kata dalında Türkiye şampiyonu unvanını elde etti. 112 rakibini geride bırakarak zirveye çıkan Güder, azim ve çabanın somut bir örneğini sergileyerek gelecek vadeden bir sporcu olduğunu kanıtladı. Şimdi ise gözlerini, 31 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası'na dikmiş durumda.

Bu önemli turnuvada ülkemizi temsil etme onuruna erişen Güder, başarısının arkasında yatan sırrın sadece kendi çabaları olmadığını, antrenörü Doğan Yıldız'ın rehberliğinin de büyük bir rol oynadığını vurguladı. Antrenör Yıldız, sporcusunun bu başarısından dolayı duyduğu gururu dile getirirken, Balkan Şampiyonası'nda da aynı başarıları göstereceğine olan inancını ifade etti.

Mustafa Eren Güder'in hikayesi, genç sporculara ilham veren ve milli gururumuzu pekiştiren bir başarı öyküsü olarak dikkat çekiyor. Karate sahnesindeki bu genç yeteneğin, Balkanlarda da altın madalya ile dönmesi bekleniyor. Türkiye'nin karate alanındaki geleceği parlak ve Güder gibi genç sporcuların uluslararası arenada elde edeceği başarılarla daha da ışıldayacak.

#MustafaErenGüder #KarateŞampiyonu #BalkanŞampiyonası #MilliGurur #TürkiyeKarate