Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) dinamik UTF kulübü, Afyonspor takımına ve öğrencilere moral vermek amacıyla unutulmaz bir gece düzenledi.

Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

 

 "Moral Gecesi" adı altında gerçekleşen etkinlik, İnce Efeler yerel oyun ekibinin muhteşem performansıyla başladı. Sahneye çıkan Afyonspor kaptanları Kerem, Boran ve Emre Can'ın dansları, izleyenlerden büyük alkış aldı. Ancak, Hakan Çankaya'nın stand-up gösterisi beklenen ilgiyi görmedi.

Gecenin en çok konuşulan anlarından biri, Turgay Bengü ve orkestrasının enerji dolu konseriydi. Futbolcuların sahne performansları, onların sahadaki yeteneklerini dans pistine de taşıdıklarını gösterdi. Orta saha oyuncusu Samet Semiz'in sergilediği figürler, yönetimi ve izleyenleri memnun etti.

Final haftası stresi altındaki öğrenciler için de bir moral kaynağı olan etkinlik, dolup taşan salonla UTF Kulübü'nün başarısını kanıtladı. Geceye katılmak isteyen öğrencilere destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, öğrenciler tarafından takdirle karşılandı.

 

UTF Kulübü, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarını sundu. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, İsmail Hakkı Kasapoğlu, Doç Dr. Fikret Yaman, AFBEL Otel Genel Müdürü Mehmet Dereağzı ve tüm katılımcılara teşekkür edildi.

Bu özel gece, Afyonspor'un ve AKÜ öğrencilerinin birlik ve dayanışmasının güzel bir örneği oldu. Moral Gecesi, hem futbolcuların hem de öğrencilerin yüzünde gülümsemeler bırakarak, onlara final haftasında ve zorlu sezon sonunda gerekli enerjiyi verdi.

#Afyonspor #MoralGecesi #AKÜ #İnceEfeler #TurgayBengü #SametSemiz #ÖğrenciMoralı #BirlikVeDayanışma