-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gelibolu İlçe Başkanlığı, ilçede faaliyet gösteren belediye başkanlarını ziyaret etti. İlçe Başkanı Engin Coşkun liderliğinde gerçekleşen ziyaretlere, CHP'nin belediye ve il genel meclis üyeleri ile Gelibolu'nun eski belediye başkanı da katıldı.

Ziyaretler sırasında CHP yöneticileri, Çanakkale ve ilçe belediye başkanlarına yeni dönemlerinde başarı dileklerini iletti. Ayrıca siyasi temsilcilerin ve bölgedeki diğer yetkililerin hazır bulunduğu ziyaretlerde, bölgenin sorunları ve beklentileri hakkında görüş alışverişi yapıldı. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği ziyaretler, bölge halkı tarafından olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

CHP'nin Gelibolu, Çanakkale Merkez, Kepez ve Eceabat ilçelerindeki yöneticileri, yerel yönetimlerle koordineli çalışmanın önemine vurgu yaptı. Böylelikle bölgenin kalkınması ve sorunların çözümü için ortak bir çalışma kültürünün oluşturulması hedeflendi. CHP Gelibolu İlçe Başkanlığı, yapılan ziyaretler ve görüş alışverişi için ilçe ve belediye başkanlarına teşekkürlerini iletti.